Isis (geadopteerd)

Actieve familie gezocht voor mooi black and tan teefje van bijna drie jaar oud.

Isis was nog een pup toen ze in 2020 door de vrijwilligers van Harghita werd gevonden. Haar geboortedatum werd gezet op 10 januari. Er was al snel belangstelling voor leuke Isis en zo arriveerde ze in november in Nederland. Helaas zijn de omstandigheden van haar familie gewijzigd en is er nu te weinig tijd voor Isis. Dit veroorzaakt spanning bij Isis waardoor ze onrustig wordt en stereotype gedrag laat zien. Haar huidige vrouwtje heeft ons daarom gevraagd een ander thuis voor Isis te zoeken.

Momenteel woont Isis samen met een andere hond, katten, konijnen, een kleuter en natuurlijk zijn vrouwtje. Ze is dus katten gewend, maar ze wil er soms achteraan rennen. Dit is ook het geval als ze buiten een kat tegenkomt. Isis is enorm knuffelig en dol op het kindje, maar vreemde kinderen zijn wel spannend voor haar. Daarom denken we dat het beter is als ze niet bij jonge kinderen geplaatst wordt, vanaf twaalf jaar zou geen probleem moeten zijn. Als er vreemde mensen op bezoek komen kijkt ze even de kat uit de boom, maar dat duurt nooit lang. Als ze je eenmaal kent is ze al gauw je grootste vriendin.

Zowel in huis als buiten luistert Isis uitstekend! Isis houdt enorm van lange wandelingen. Zwemmen, spelen met andere honden, ze krijgt er geen genoeg van. Bij haar huidige vrouwtje kan Isis goed loslopen, maar dit moet uiteraard bij een nieuwe baas verstandig opgebouwd worden. Aan de lijn wil Isis nog wel eens uitvallen naar vreemde honden, maar in het losloopgebied gaat ze prima met alle honden. Isis is te bezoeken in het midden van het land.

Isis is niet zo groot, ze weegt maar tien kg. We zoeken voor haar een leuke, actieve familie in een woonomgeving met fijne wandelmogelijkheden. Vul bij serieuze interesse in Isis het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

[foogallery id=”12301″]