Ian (geadopteerd)

Ian is een ontzettend leuke jonge hond, maar toch werd hij niet opgemerkt in Roemenië en kwam er niemand voor hem. Misschien vindt men zijn uiterlijk te gewoontjes? Gelukkig was er dat opvanggezin wat Ian graag een kans op een fijne toekomst wilde geven. Hij is daar nog maar kort, maar zoals verwacht blijkt Ian ook daar echt een heel erg leuke hond!

Met de andere honden in het opvanggezin doet Ian het heel erg goed, hij verstaat de hondentaal prima. Hij is een enorme knuffelkont en gek op aandacht van zijn opvangfamilie, maar er moet wel rustig met hem worden omgegaan. Stoeien is nog te spannend voor hem. We weten niet wat hij heeft meegemaakt in het verleden, maar hij is wel gevoelig voor drukte of als er te ruw met hem wordt omgegaan. Ian mocht al even mee met de andere honden naar het bos en dat deed hij heel erg goed. In Roemenië is geoefend met het aangelijnd wandelen en dat doet Ian uitstekend. Ook lijkt hij al zindelijk.

Ian is een kleine middelmaat van nog geen jaar oud, hij is geboren in januari 2020. Ian is gecastreerd. We zoeken voor Ian een gouden mandje, dat verdient deze lieverd echt. Een gouden mandje bij lieve mensen die weten dat je een leuke hond niet uitkiest op zijn uiterlijk. En dat op een rustige plek zonder drukke kinderen. Zijn nieuwe baasjes krijgen een geweldige kameraad aan Ian! Ian is te bezoeken in Hellevoetssluis.

 

[foogallery id=”12365″]