Hope (geadopteerd)

In Nederland!

Hope verblijft sinds half mei bij een opvanggezin in Nederland. Op de foto’s toont ze misschien wat groter, maar ze is echt maar een klein middelmaatje.
Ze is een speelse en aanhankelijke dame, een echte allemansvriend. Visite of vreemde mensen is ook geen enkel probleem, Hope vindt gewoon iedereen leuk en aardig! Met een snoepje is ze goed te trainen en met een positieve benadering leert ze snel.Wandelen in het bos vindt Hope heel erg leuk! De eerste paar minuten kan ze druk en wat zenuwachtig zijn, dan trekt ze aan de lijn. Binnen een paar minuten ontspant ze zich en laat ze haar neusje over de grond gaan, het lijkt of ze talent heeft voor speuren! Ze is nieuwsgierig naar alles wat nieuw voor haar is. Ontmoetingen met vreemde honden in het bos is geen probleem. Maar Hope is meer een mensenhond, dus haar interesse gaat vooral uit naar het baasje welke bij de hond hoort.Hope leeft nu met vijf andere honden in het gezin. Ze kan zich handhaven in de roedel, maar ze vindt het niet prettig als de andere honden erg druk zijn. Daarom denken wij dat Hope het prettiger vind bij een familie waar ze de enige hond. Een al aanwezige rustige hond is geen probleem. We zoeken voor Hope een leuke familie waar veel tijd voor haar is. Een tuin is niet noodzakelijk (ze kan traplopen), maar fijne wandelmogelijkheden in de omgeving zijn wel belangrijk!

Geboortedatum: 15 september 2015

Geslacht: Teef

Gecastreerd: Ja

Hoogte / gewicht: 40 cm / 10 kg

Kan bij andere honden: Ja

Kan bij katten: Ja

Aanhankelijk: Ja

Speels: Ja

Angstig: Nee

Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar

Alleen blijven: Een paar uurtjes

In de auto: Ja

Waar te bezoeken: Austerlitz

Achtergrond: Het verhaal van Hope is treurig. Ze liep al tijden in een slechte conditie op straat, zonder enige hulp. Daniela hoorde ervan en is haar gaan zoeken. Toen ze haar vond heeft ze haar gelijk meegenomen. Vervolgens bleek dat Hope gechipt was. Er is contact opgenomen met de eigenaar, maar deze wilde Hope niet meer hebben. Gelukkig was ze bij Daniela wel welkom.

 

[foogallery id=”19210″]

 

 

 

 

Vul bij serieuze interesse in deze leuke hond het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op!