Hera (geadopteerd)

Deze prachtige witte jonge hond is Hera. De dierenarts heeft haar geboortedatum op 1 december 2021 gezet en toen ze ongeveer 6 maanden oud was, was ze 45 cm hoog en woog ze 10 kg. Een slank hondje dus. Waarschijnlijk zal ze niet veel meer in de hoogte groeien, maar ze zal nog wel wat zwaarder worden. Hera is doof geboren maar desondanks is zij een lieve en sociale puber.

Hera is met haar broertje Floki door Monica bij het vuilnis gevonden. Wat een geluk voor de twee pups! Monica heeft geen shelter of kennels, maar als ze plaats heeft neemt ze een gevonden hond mee en wordt deze liefdevol verzorgd in een huiselijke situatie. Daarom helpen wij graag als Monica aan ons vraagt om een fijn thuis te zoeken voor een hond die zij opvangt!

Over Hera schrijft Monica dat haar toekomstige baasjes heel erg gaan boffen met Hera. Hera is heel erg lief en aanhankelijk. Ze gaat graag mee wandelen. Omdat ze doof is kan ze niet loslopen, maar ze loopt keurig aan de lijn. Verder lijkt Hera er helemaal geen last van te hebben van haar doofheid, ze is vrolijk en functioneert als iedere andere jonge hond! Ze is sociaal naar andere honden en kan het ook prima vinden met de in huis aanwezige katten.

We zoeken voor Hera een adoptant:

  • met genoeg tijd om Hera te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving;
  • die zich erin heeft verdiept welke begeleiding een dove hond nodig heeft;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Hera het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”19736″]