Evy (geadopteerd)

Door een aanrijding is Evy, 3 jaar oud, blijvend blind. We zoeken een rustige plek zonder kinderen voor haar.

Op 14 december 2018 werd lieve Evy slachtoffer van een verkeersongeval. Alina vond haar en bracht haar naar de dierenarts waar ze meteen is behandeld. De dierenarts in Roemenië denkt dat Evy blind blijft. Door de aanrijding zijn beide ogen beschadigd geraakt. Wel heeft hij beide ogen weten te redden zodat ze haar ogen optisch nog wel heeft. Evy is nu in privé opvang in Roemenië tussen de katten wat ze best gezellig vindt. Ze is erg gek op eten en is gefocust op haar verzorgster, ze houdt erg van knuffelen. Zodra Evy hier in Nederland is gaan we haar uiteraard ook laten onderzoeken. Er is opvang voor Evy, ze is vanaf begin februari in Oost Nederland te bewonderen.

Evy moet nog gesteriliseerd worden maar is daar op dit moment nog te zwak voor. We zoeken voor Evy een fijne, rustige plek in Nederland. Staat haar gouden mandje bij u?

Mocht u Evy niet kunnen adopteren maar toch willen helpen, dan kan dat door te helpen bij te dragen aan de medische kosten voor Evy via Tikkie. Deze link is geldig t/m 12 februari

[foogallery id=”2111″]