Emma (geadopteerd)

Nieuwe fimpjes!

De toestand van Emma was niet best toen ze door haar rescuers onder de hoede werd genomen. Ze was sterk vermagerd, verzwakt en gewond, ze had duidelijk een slechte tijd doorgemaakt. Ondanks dit alles omschrijven haar verzorgsters uit Harghita Emma als ‘a very very very kind and friendly dog’. Ben je dan een kanjer of niet?

Gelukkig wordt Emma nu goed verzorgd en kunnen wij op zoek naar een hele fijne baas voor haar. Emma is een jaar oud, gechipt en gevaccineerd. Inmiddels is Emma al goed aangesterkt. Haar gewicht is van 13 kg naar 20 kg gegaan! Hierdoor kon ze ook gesteriliseerd worden.

Inmiddels verblijft Emma alweer driekwart jaar in de opvang. Ze is de lieveling van haar verzorgers, ze omschrijven haar zelfs als een ‘superhond’! Ze is vriendelijk en houdt van mensen en andere honden. Er wordt geoefend met aangelijnd wandelen wat Emma heel erg leuk blijkt te vinden. Zelfs de rivier is leuk om in te gaan! Pas kwamen ze onderweg een paar katten tegen. Dit vond ze eerst heel erg spannend, maar vervolgens werd ze nieuwsgierig en wilde ze kennismaken.

Wie kan en wil Emma een geweldige toekomst geven in een comfortabel huis waar ze alle liefde en aandacht krijgt? We zoeken voor Emma een adoptant:

  • met genoeg tijd om Emma te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • in een rustige familie / woonomgeving;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Emma contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”15115″]