Ema (geadopteerd)

Update 1/8!

Ze is op straat gevonden, kleine Ema. Niemand wilde haar helpen, en zo kwam ze uiteindelijk bij Daniela terecht. Ze wordt nu goed verzorgd, maar Daniela kan helaas niet iedere hond houden die ze van straat haalt, het zijn er gewoon teveel. Daarom gaan wij op zoek naar een geweldig baasje voor dit lieve teefje.

Ema was in eerste instantie wat angstig, als ze opgetild werd deed ze van de spanning een plasje. Ze ontdooide gelukkig heel erg snel en ze geniet van alle aandacht en comfort bij Daniela thuis, het lijkt bijna alsof ze er altijd gewoond heeft! Ema is speels, aanhankelijk en met de andere honden kan ze het uitstekend vinden.

Ema is voor controle en de eerste entingen bij de dierenarts geweest. Ze weegt slechts 5,5 kg en haar leeftijd is geschat op 2 jaar jong.

Nu Ema ruim drie maanden in de opvang is, hecht ze zich erg aan haar verzorgster. Met de andere hondjes kan ze zelfs loslopen en blijft dan dicht bij haar verzorgster! Geïnteresseerden moeten er rekening mee houden dat dit geen garantie is dat loslopen in Nederland ook gaat lukken en moeten dit pas na een ruime tijd van wennen verstandig gaan oefenen!

We zoeken voor Ema een adoptant:

  • met genoeg tijd om Ema te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Ema het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op!

 

[foogallery id=”19394″]