Dodge (geadopteerd)

Soms is onze rescuer op het juiste moment op de juiste plek…..

Dodge is letterlijk en figuurlijk uit de handen van de afschuwelijke hondenvangers gered. We zullen u de details besparen!

Sinds zondag 12 mei 2024 is hij in Nederland en verblijft bij een fijn gastgezin. We hebben het sterke vermoeden dat hij in Roemenië huiselijke omstandigheden gewend is geweest. Het is een ontzettend lief, vriendelijk en aanhankelijk ventje.

Dodge eet keurig mee in de roedel, heeft geen voernijd. Even alleen thuis blijven zal moeten worden opgebouwd maar dat is logisch, hij is net in Nederland. Dodge kan prima overweg met andere honden en katten die hondjes gewend zijn. Dat laatste is wel nodig want achter de katjes aan gaan om te spelen is natuurlijk best leuk!

Wie voor Dodge gaat en hem de tijd geeft om te wennen, krijgt een tophondje!

We denken dat Dodge zich kan ontwikkelen tot een fijne huishond met uw hulp! Hij doet het goed in het gastgezin. Dat neemt niet weg dat ook Dodge erg zal moeten wennen aan een nieuwe leefomgeving. Zijn nieuwe baasje is geduldig en zal hem hierbij goed begeleiden.

Heeft u serieuze interesse in Dodge? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. Na ontvangst van het intakeformulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Foto’s en Video’s


Dodge zoekt een fijn thuis❤️

  • Formaat: ongeveer 30 cm / ca. 7,5 kg
  • Geboren: ca. maart 2018
  • Geneutraliseerd: ja
  • Verblijfplaats: Zaanstreek, Nederland
  • Katten: ja mits deze honden gewend zijn
  • Paarden: onbekend
  • Temperament: vriendelijk, zacht, sociaal

Algemene Informatie

Leestips en online informatie

De Roemeense hond

🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond