Clooney (geadopteerd)

Clooney is in een gastgezin in Noord Brabant. Daar blijkt hij een heerlijke pup van 4 maanden. Hij slaapt ’s nachts in de bench de hele nacht door soms met een beetje gesnurk. Hij is al zindelijk. Wandelen aan de riem was nieuw voor hem maar dit gaat al behoorlijk goed. Sommige geluiden zijn wat spannend maar andere honden en mensen zijn erg leuk en interessant. Hij is dol op aandacht, knuffels en buikje aaien is favoriet.
In zijn gastgezin is hij met meerdere honden en hier speelt hij heel graag mee en heeft respect voor ze.
Kortom een heerlijke pup die een vijfsterren mandje verdient.

Zijn achtergrond: Bij een afgelegen, verlaten huis is een groot nest witte pups met de moederhond aangetroffen. De moeder was erg schuw, maar de pups waren goed benaderbaar. Er is gezocht naar opvangplaatsen voor de pups, zodat zij een kans zouden hebben op een goede toekomst. De huidige verblijfplaats van de pups is tijdelijk, wij hopen daarom voor allemaal een geschikte baas te vinden. De moederhond wordt uiteraard gesteriliseerd zodat zij geen ongewenste pups meer op de wereld kan zetten.

De pups zijn allemaal plaatjes om te zien! De moeder is van het type ‘Roemeense straathond’, qua hoogte een middelmaat. Het lijkt of de pups kruising herders / berghond zijn. Er is bij de rescuers een vermoeden welke hond de vader van de pups zou kunnen zijn, maar dat is gissen. De geboortedatum van de pups is gezet op 25 mei. Ze zijn gechipt en volledig gevaccineerd, na 22 september kunnen ze reizen. Er zit wat verschil in het formaat van de pups. De dierenarts verwacht dat de helft van de pups uitgroeit tot een middelmaat, en de andere helft wat groter wordt, maatje flinke labrador. Clooney wordt vermoedelijk een middelmaat.

We zoeken voor Clooney een adoptant:

  • met genoeg tijd om hem te laten wennen aan de nieuwe leefomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Clooney het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”21182″]