Cleo

Kleine Cleo is een buitengewoon vriendelijk hondje. Het gaat heel goed samen met andere honden en katten zijn haar vrienden. Een knuffel van rescuer Daniela is altijd welkom. Alleen vreemde mannen vindt ze (nog) best spannend. Dit uit ze dan in blaffen. Maar ja, we weten natuurlijk niet wat precies in haar leven gebeurd is voordat ze bij Daniela kwam.
De echtgenoot van Daniela is inmiddels niet meer eng en maakt deel uit van haar nieuwe, veilige, kleine wereld.
Cleo lijkt ooit van twee zwervers geweest te zijn en is bij een vuilstortplaats gevonden. Ze was zwanger toen ze gevonden werd en is net op tijd gesteriliseerd.
Meer weten we niet van haar verleden.
Cleo komt via een rescue-vriendin van Daniela die helaas geen plek voor haar had. Gelukkig mag dit leuke schatje nu bij Daniela blijven en op haar eigen plekje wachten.
Cleo is een mooi mixje, die nu in de shelter ontdooit en zich al gezellig in de roedel vermaakt.

Foto’s en Video’s


Cleo zoekt een fijn thuis ❤️

  • Formaat: ongeveer 37 cm / ca. 8-10 kg
  • Geboren: 2023
  • Geneutraliseerd: ja
  • Verblijfplaats: Alba, Roemenië
  • Katten: ja
  • Paarden: onbekend
  • Temperament: vriendelijk, sociaal, aanhankelijk

We denken dat Cleo zich kan ontwikkelen tot een fijne huishond met uw hulp! Zij doet het goed bij haar rescuer. Dat neemt niet weg dat ook zij erg zal moeten wennen aan een nieuwe leefomgeving. Haar nieuwe baasje is geduldig en zal haar hierbij goed begeleiden.

Heeft u serieuze interesse in Cleo? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. Na ontvangst van het intakeformulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Algemene Informatie

Leestips en online informatie

De Roemeense hond

🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond