Belle (geadopteerd)

Lieve Belle, je naam is zo mooi maar je korte leventje tot nu toe zo miserabel..

Eind mei werd de hulp van Marius ingeroepen vanwege een jonge pup die tussen de troep langs de kant van de weg ‘leefde’ en onder de teken zat. Er was een groot gevaar dat de pup aangereden zou worden dus Marius heeft het teefje meegenomen naar zijn overvolle opvang. Belle blijkt ondanks alles een speelse en aanhankelijke pup, wat een kanjer! Ze is rond april geboren en de verwachting is dat ze uitgroeit tot een middelmaatje.

In zijn opvang heeft Marius in zijn eentje de zorg over gemiddeld zestig honden. De omstandigheden waaronder de honden leven zijn verre van ideaal. Er is een tekort aan tijd en aandacht voor de honden, een tekort aan ruimte en de verblijven zijn oncomfortabel. Helaas is er soms zelfs een gebrek aan voedsel voor de honden. Marius haalt veel stakkers van straat en doet alles wat hij kan om ze zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn shelter is geen plek voor een hond om lang te verblijven. Daarom doen wij onze uiterste best om voor de honden welke geschikt lijken voor het leven als huishond, een fijn thuis te vinden. Iedere hond die een thuis vindt maakt plaats voor een andere arme ziel welke de hulp van Marius hard nodig heeft.

De foto’s die we van Belle hebben gekregen zijn niet zo best, maar we hopen desondanks dat iemand daar doorheen kijkt en zich het lot van deze pup aantrekt. Heeft u serieuze interesse in Belle en kunt u haar een goed thuis bieden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vul het adoptieformulier in.

[foogallery id=”21057″]