Bailey (geadopteerd)

Baily is een kleine meisje van een maand of 6/7. Ze is gevonden toen ze een maand of 3 was.. inmiddels zijn we alweer 3 maanden verder en is Baily nog steeds ‘baasloos’. Baily is een Duitse herder (niet raszuiver). Ze is nu nog wel onzeker maar dat moet goed moet komen bij de juiste eigenaar. Duitse herders zijn over het algemeen natuurlijk echte werkhondjes. Baily zal wat tijd nodig hebben om zich vervolgens te kunnen ontpoppen tot een leuk herdertje.

Wil je meer informatie of foto’s over/van deze leuke hond? Stuur snel een bericht!

In verband met het Corona virus is reizen vanuit Roemenië ingewikkelder. Momenteel is het door de strenge regels op straat in Roemenië niet mogelijk voor Marius om de honden naar de dierenarts te brengen voor de laatste checks en inentingen. De verwachting is dat deze hond pas na half juni de mogelijkheid heeft om naar Nederland te komen. Reserveren kan wel alvast!

De shelter met 60 andere honden is een vreselijke plek om te zijn. Marius Ionut doet zijn uiterste best om alle 60 honden te voeren, aandacht te geven en te verzorgen. Maar dit zijn er al veels te veel, en nog zoveel honden die op straat lopen. Ieder plekje in de shelter wat vrij komt maakt ruimte voor een arme ziel die op straat rond zwerft.

[foogallery id=”10885″]