Alma (geadopteerd)

7-7-23 Lieve Alma is een beauty om te zien. Ze heeft een zacht karakter en rustig temperament. Ze mag soms ook mee voor een wandeling naar de stad, wat ze prima doet. Alma meet 56 cm op de schouder.

13-12-23 Alma is met haar zusje en broertjes gevonden op een plek in de regio Harghita waar vaker honden gedumpt worden. Rescuers gaan er geregeld kijken en doen wat ze kunnen. Alma had geluk, zij en de rest van het nest zijn meegenomen en verzorgd. Nu verblijft ze in de shelter van Ioana. De honden verblijven hier in kennels en komen er dagelijks uit om te spelen, rond te scharrelen en natuurlijk om aangehaald te worden. De vrijwilligers doen hun best om de honden alvast het één en ander te leren, maar belangstellenden moeten zich realiseren dat ze niet gewend zijn om in een huis te leven.

De drie pubers kunnen het in de shelter goed vinden met de andere honden, maar ze zoeken vooral het gezelschap van de pups. De dierenarts heeft de geboortedatum gezet op 20 mei 2022. Alma is gemeten toen ze een half jaar oud was, ze was toen 50 cm. Daar zullen nog wat centimeters bijkomen. Anders dan Avocado en Ananasz heeft Alma wel een staart en ze heeft een leuke fluffy vacht. Qua temperament is ze de vrolijkste van het stel. Toch schrijven haar verzorgsters dat ze niet echt met andere honden speelt, maar het liefst in de buurt van mensen is. Alma houdt erg van aandacht!

We zoeken voor Alma een adoptant:

  • met genoeg tijd om Alma te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze belangstelling in Alma het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”22556″]