Alex (geadopteerd)

Alex verblijft sinds begin oktober bij een opvanggezin in Nijmegen. Het leven als huishond was nieuw voor Alex, maar hij bleek een goede leerling! Hij geniet enorm van alle aandacht en comfort en is een enorme knuffelkont. Bij nieuwe mensen kijkt hij even de kat uit de boom, maar als hij zelf het initiatief kan nemen gaat hij al snel kennismaken. Alex gaat graag mee wandelen, hij is blij en vrolijk als hij mee naar buiten mag. Buiten raakte hij in het begin door alle nieuwe indrukken soms een beetje overprikkeld, maar hij is inmiddels goed ingeburgerd en geniet enorm van het wandelen. Andere honden vindt hij leuk en wil het liefste met allemaal enthousiast kennismaken.

Alex is opgegroeid tot een prachtige en erg leuke reu van ongeveer 52 cm hoog, een flinke middelmaat. Hij doet het hartstikke goed in de opvang. We gunnen hem een enthousiaste baas die van wandelen houdt en van leuke dingen doen samen met de hond. En een huis met een tuin. Zijn baasje krijgt een geweldige kameraad aan Alex! Zijn opvangbaasje heeft na een paar weken een erg leuke video gemaakt van hem, deze is onder de foto’s geplaatst. Hier krijg je al een aardig beeld van Alex, maar inmiddels heeft hij nog veel meer bij geleerd! Hij heeft zelfs leren zwemmen!

Neem bij serieuze interesse in Alex contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

Zijn achtergrond: De moeder van Alex is in Targoviste op straat achtergelaten. Hier kreeg ze in het voorjaar van 2021 vijf pups. Een paar pups zijn meegenomen door inwoners van de stad, Alex en zusje Alexa kwamen bij Marius in de opvang.

Op de website geplaatst d.d. 20-2-2022

 

[foogallery id=”18791″]