Aksel (geadopteerd)

Hoi! Ik ben Aksel, 6 maanden oud en super knap. Mijn rescuer zegt dat ik altijd vrolijk ben en lach, dat komt omdat zij me heeft gered! Ik ben van straat gehaald toen ik een pup was, veel pijn had ik. Alleen gelaten als pup op straat, aangevallen door grote honden toen ik 2 maanden oud was. Ik ben toen in het dierenziekenhuis goed verzorgd maar het heeft best lang geduurd voor mijn poot er weer een beetje normaal uit zag. Er zijn een paar tenen gebroken dus ik hink een beetje.. daar kan de dokter niets meer aan doen helaas. Gelukkig kan ik gewoon heel hard rennen en springen en vrolijk zijn. Ik ben blij dat mijn poot niet is geamputeerd zodat ik er nu wel gewoon op kan leunen!

Ik ben dol op spelen, rollen en dollen met andere honden of katten. Erg leuk zijn die. Ik ben ook heel nieuwsgierig…oja ik word ongeveer even groot als een kleine husky, zeggen ze!

Mijn vaccinaties zijn op orde, paspoort heb ik en nu alleen nog een forever home. Mijn reis naar Nederland is geboekt en 8 februari hoop ik hier aan te komen. Mocht ik niet geadopteerd zijn voor die tijd dan mag ik gelukkig tijdelijk bij een opvang mama wonen in Noord-Holland.

[foogallery id=”9114″]