Windy (geadopteerd)

Haar naam is Windy. Ze is onder erbarmelijke omstandigheden op de wereld gezet, maar nu is ze gelukkig in liefdevolle opvang bij Monica. Monica heeft geen shelter. Als ze plek heeft vangt ze honden die het hard nodig hebben in haar eigen kleine woning op. Hierdoor worden de honden goed voorbereid op hun toekomst. We helpen daarom Monica graag als ze ons vraagt een goed baasje te vinden voor een hondje. Bij iedere hond die geplaatst wordt is er weer ruimte bij Monica voor een volgende stumper.

Windy lijkt haar vervelende start in het leven nu helemaal vergeten. Monica omschrijft haar als ‘mega sweet’ en ze heeft heel erg veel energie. Ze is begin april geboren, nu ze vier maanden oud is meet ze 35 cm op de schouder. We weten het niet zeker, maar waarschijnlijk groeit Windy uit tot een (kleine) middelmaat.

Voor Windy zoeken we een leuke familie, wellicht met opgroeiende kinderen waar actieve Windy lekker mee kan ravotten. En verder is natuurlijk van belang dat haar adoptant:

  • genoeg tijd heeft om Windy te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • affiniteit en kennis heeft over een buitenlandse rescuehond;
  • de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Windy een adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op!

 

[foogallery id=”20777″]