Vacak (geadopteerd)

šŸŽˆ Maak jij het verschil voor lieve Vacak? Altijd een kettinghond geweest, 7 jaar jong en klaar om het hondenleven te leren?šŸŽˆ
Gezocht met spoedšŸ†˜:
– ervaring met buitenlandse honden
– opvangplek of forever home zonder katten
– met evt een stabiele hond of roedelšŸ• šŸ•
šŸ’™een overdosis knuffelsšŸ’™
– rustige prikkelarme omgeving met weinig bezoek en zonder kinderenšŸ’¤
– liefde en tijd om Vacak te leren dat het leven ook leuk kan zijn en (op onze kosten) gedragstherapie te volgen;
Vacak is ontzettend lief en gehoorzaam, kan goed aan de lijn wandelen en is erg rustig in huis. Hij luistert al naar zijn naam en is goed te corrigeren. Vacak is te bezoeken in Nijmegen! Stuur ons snel een bericht voor meer info of bel 06 17161772.

Sinds kort verblijft Vacak bij een rustig opvanggezin. Het huiselijk leven was helemaal nieuw voor hem, echt even wennen! Desondanks pikt Vacak alles heel snel op. Hij is ontspannen in huis en draait al goed mee in de dagelijkse routine. Vacak is erg aanhankelijk en wil het liefste de hele dag kroelen en geaaid worden. In huis kan hij lekker lui zijn maar hij gaat ook erg graag mee wandelen. Hij loopt dan netjes mee aan de lijn en is beleefd naar andere honden onderweg. In de tuin is hij waaks en rent daar ook vrolijk achter katten aan. Vermoedelijk zal hij ze niks doen, er lijkt geen kwaad bij te zitten. Maar we plaatsen Vacak liever zonder andere huisdieren.

Ervaring met adoptiehonden is vereist.Ā We zijn voor Vacak op zoek naar een fijn, rustig thuis met een tuin. Een thuis bij een baas die begrijpt dat Vacak door zijn verleden geen kant-en-klare hond is en hem de tijd en begeleiding geeft die hij nodig heeft. Deze baas krijgt een geweldig lieve vriend aan Vacak.

Hij is altijd een kettinghond geweest….lieve rustige Vacak is ongeveeer 7 jaar oud en inmiddels gecastreerd. Onze vrijwilligsters hebben Vacak meegenomen zodat hij gelukkig kan zijn en niet meer aan de ketting hoeft. Met Ć©Ć©n oog ziet Vacak niet meer zo goed.

[foogallery id=”11910″]