Tessa (geadopteerd)

Tessa is een mooie  kruising van van alles en nog wat, gesteriliseerd en geboren in februari 2019. Tessa heeft een schofthoogte van 60 cm, een mooie, stevige middenmaat dus. Ze heeft een robuust voorkomen en een heel lief karakter. Een stoere hond met een groot hart!

Tessa heeft vier pups groot gebracht die allen zijn geadopteerd en nu is het tijd voor mamma om haar eigen gouden mandje te gaan vinden. Tessa is een hele sociale hond, zowel naar mens als naar andere honden toe. Ze speelt graag, komt graag knuffels halen en kan genieten van de dingen om haar heen. Ze wandelt goed mee aan de riem en leert snel. In het begin was ze nog wat lomp maar ze krijgt steeds beter door wat er van haar wordt verwacht. Tessa heeft voldoende zelfvertrouwen om de buitenwereld met vertrouwen tegemoet te treden, ze is niet angstig en stapt vrolijk op alle nieuwe uitdagingen af. Zoals iedere jonge hond moet ze natuurlijk ook nog dingen leren, maar als dat in kleine stapjes en met veel positieve beloning gebeurt, kan ze alles aan.
Tessa zou goed passen bij een andere (grote) hond, zodat ze lekker haar energie kwijt kan en samen op kan trekken. Het is niet bekend of Tessa met katten samen kan, bij het opvanggezin waar Tessa nu verblijft zijn geen katten. Ook wil Tessa graag een tuin en een niet al te drukke woonsituatie. Onder die voorwaarden heb je aan Tessa een echte metgezel en liefdevolle vriendin.

Tessa is te bezoeken in Horn (Limburg).

[foogallery id=”14752″]