Roxi (geadopteerd)

Leuke enthousiaste en knuffelige Roxi van 1 jaar oud is te bezoeken in Capelle a/d IJssel. Roxi wil altijd knuffelen en spelen. Ze loopt enthousiast mee aan de riem bij het gastgezin, dubbel aangelijnd uiteraard.Roxi doet het hartstikke goed in haar gastgezin, ze past zich gemakkelijk aan en geniet duidelijk van het goede leven.

Met andere honden kan Roxi goed overweg. Nieuwe honden die Roxi buiten tegen komt kijkt ze even de kat uit de boom. Honden die zij eerder gezien heeft, worden enthousiast begroet en daagt ze uit om te spelen. Roxi speelt zelfs met blaadjes die de lucht in vliegen door de wind. Het is dan echt een blij ei.  Ze zoekt een actieve baas die er lekker met haar op uit gaat, ze houdt van wandelen om daarna vervolgens in diepe slaap te dromen van al het moois wat haar is overkomen. Nieuwe mensen vindt ze in het begin een klein beetje spannend maar ze is nog jong genoeg om daar overheen te groeien. Wel is daar natuurlijk veel liefde en geduld voor nodig.

Stoere Roxi is geboren in juni 2017, ze is gesteriliseerd en 46 cm hoog.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze mooie dame? Laat het ons weten dan kunnen we na een telefonische kennismaking een meet & greet plannen.

[foogallery id=”840″]