Romy (geadopteerd)

Vijf piepjonge pupjes zijn gevonden in een maisveld, weggegooid als oud vuil. De oogjes van de pups waren nog dicht, zo jong waren ze. We hebben er geen woorden voor… Dit is ook precies de reden waarom we waar mogelijk helpen met sterilisaties in Roemenië, om ongewenste nestjes en dierenleed te voorkomen. Helaas is er nog een lange weg te gaan en worden er nog veel ongewenste pups op de wereld gezet. Voor deze vijf is het goed afgelopen. Ze zijn gevonden en hebben alle zorg gekregen die ze nodig hadden. Twee van hen hebben een baasje in Roemenië gevonden. Onze rescuer Timea heeft ons gevraagd om voor de overgebleven drie een thuis te zoeken.

De geboortedatum van Mickey, Spikey en Romy is gezet op 14 oktober 2022. Het zijn erg leuke pups: speels, ondernemend en sociaal. De verwachting is dat ze uitgroeien tot een middelmaatje. Van de broertjes is Spikey het kleinste. We hebben leuke filmpjes van de pups gekregen welke een aardige indruk van ze geven. De pups zijn gechipt en volledig gevaccineerd, helemaal klaar dus om te reizen naar hun forever home.

We zoeken voor Romy een adoptant

  • met genoeg tijd om Romy te laten wennen aan de nieuwe leefomgeving en de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij interesse in Romy het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”23989″]