Riva (geadopteerd)

Teefje Petri is met haar pups achtergelaten bij een rivieroever. Toen Daniela hiervan hoorde en het gezinnetje op ging halen bleek er nog maar één pupje over te zijn. In de omgeving gaan verschillende verhalen de ronde over wat er met de andere pupjes is gebeurd. Eén daarvan is dat de andere pups mee zijn genomen omdat het reutjes zijn en deze kennelijk gewilder zijn dan teefjes in Roemenië. Laten we het daar dan maar op houden..

Petri en pup Riva zijn meegenomen door Daniela. Riva heeft haar naam te danken aan de vindplaats, vlakbij de rivier. In de opvang van Daniela blijkt ze een speelse en ondernemende pup die het uitstekend met de andere honden kan vinden. We hebben hiervan leuke filmpjes gekregen.
De geboortedatum van Riva is door de dierenarts op 14 juni gezet en het vaccinatieprogramma is opgestart. Vanaf oktober zou ze kunnen reizen. Moeder Petri is klein, slechts 30 cm en 6 kg en Riva zal ook niet groot worden. Omdat haar vader onbekend is, is het moeilijk te voorspellen wat haar eindhoogte zal worden.

Riva is een ongecompliceerde pup in de opvang, maar geïnteresseerden moeten zich realiseren dat ze bij adoptie erg zal moeten wennen aan haar nieuwe leefomgeving. Rust, geduld en positieve ervaringen zijn erg belangrijk om de overgang voor zowel pup als baasje prettig te laten verlopen. De ene pup zal het allemaal wat gemakkelijker oppakken dan de andere, vooraf laat dit zich moeilijk voorspellen. We doen ons best om u vooraf goed te informeren en u te begeleiden tijdens dit proces.

Heeft u serieuze interesse in Riva en kunt u haar een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”26318″]