Prince (geadopteerd)

In Nederland!

Leuke familie gezocht voor Prince! Deze lieve hond kwam twee jaar geleden vanuit Roemenië naar Nederland. Helaas moeten we vanwege een scheiding van zijn baasjes op zoek naar een ander thuis voor Prince. Tot we deze hebben gevonden verblijft hij bij een opvanggezin in Rockanje.

Prince is een zachtaardige allemansvriend, hij is gek op mensen en houdt enorm van aandacht. Ook met kinderen knuffelt hij graag. Hij kan erg enthousiast zijn, dus een gezin met hele jonge kinderen is daarom waarschijnlijk minder geschikt voor Prince. In huis is hij rustig en gehoorzaam. Samen met de hond van zijn opvanggezin kan hij goed een paar uurtjes alleen thuisblijven. Ook is Prince gewend om met katten samen te leven. Wandelen vindt Prince erg leuk, maar vreemde honden kunnen soms nog spannend voor hem zijn. Zijn opvangbaasjes kunnen hem hierin goed begeleiden waardoor het wandelen met Prince een groot plezier is!

De geboortedatum van Prince is gezet op juni 2017, dat maakt hem nu 5 jaar jong. Hij is een erg leuk hondje om te zien. Hij meet ongeveer 45 cm op de schouder, een mooie middelmaat. Prince is gevaccineerd en gecastreerd en helemaal klaar voor zijn nieuwe familie voor altijd!

 

[foogallery id=”17298″]