Noora (geadopteerd)

Noora is een lief zachtaardig meisje. Ze is zindelijk en is gek op wandelen. Ze loopt dan ook goed mee aan de lijn. Als we andere honden tegen komen loopt ze gewoon door en wil ze met sommige honden nog wel eens spelen. Basis commando’s: Zit, blijf en hier kent ze.

In huis is Noora lekker rustig. Dekentjes, kussentjes en knuffels vindt ze leuk. Af en toe een lekker kluifje erbij vindt ze ook zeker niet erg. Als Noora dan een speelse bui heeft dan gaat ze samen met haar kleine honden vriendinnetje de tuin in waar ze lekker kan rennen en gek doen. Voor Noora vinden we het belangrijk dat ze bij een andere stabiele hond wordt geplaatst. Ze kan nieuwe dingen of situaties best spannend vinden, ze zoekt dan ook echt steun bij haar vriendinnetje.

Alleen thuis blijven kan Noora prima. Ze blijft dan gewoon los en maakt niks kapot. Als er thuis gewerkt moet worden is ze ook braaf. Maar na het werk ben je wel verplicht om haar te aaien en te kriebelen. Ze komt dan bij je zitten om pootjes te geven, net zolang tot ze tevreden is.

Autorijden vindt Noora leuk, want dat betekent vaak dat we iets leuks gaan doen. We nemen haar ook regelmatig mee op visite. Ze moet in het begin even wennen maar vindt het al snel heel gezellig. Als hier visite komt vindt ze het ook leuk maar is het voor de eerste keer nog aan te raden om de gasten eerst te laten zitten zodat Noora in alle rust met iedereen kan kennismaken.

Noora is een lief en sociaal teefje van anderhalf jaar oud, ze is gesteriliseerd. Haar hoogte is 45 cm en ze weegt 15 kg. Noora kan met katten. We plaatsen Noora alleen bij een andere stabiele hond. Heeft u interesse in lieve Noora? Zij is te bezoeken in Deventer.

 

[foogallery id=”13439″]