Moon (geadopteerd)

Wat een geluk dat deze vier vrolijke zusjes met hun moeder terecht zijn gekomen in de opvang van één van onze rescuers in Harghita. Op straat hadden ze geen schijn van kans gehad.  De vader van de pups is onbekend, dus we weten niet hoe groot ze worden. Moederhond is een kleine middelmaat, waarschijnlijk groeien ze uit tot een middelmaat.

Inmiddels verblijft Moon bij een opvanggezin in Nederland. Zij omschrijven Moon als een ontzettend lieve en enthousiaste pup die dol is op mensen. Ze ligt het liefst tegen je aan te slapen en komt graag met je knuffelen. Alleen zijn vindt ze nog wel lastig, dat zal langzaam opgebouwd moeten worden. Daarom slaapt ze ‘s-nachts nog op de slaapkamer, waarbij ze zonder moeite haar behoefte ophoudt tot de volgende ochtend. Overdag begint ze ook al goed aan te geven wanneer ze naar buiten moet.

Buiten loopt Moon steeds beter mee aan de riem. Ze is nieuwsgierig naar alles en iedereen en speelt graag met andere honden. Wanneer deze erg groot of enthousiast zijn kan ze het spannend vinden en daarbij blaffen om de andere hond op afstand te houden. Zodra ze in de gaten heeft dat de andere hond geen kwaad in de zin heeft gaat ze spelen of loopt weer rustig door. Mensen begroet ze buiten ook enthousiast en ze vindt het heerlijk om aandacht te krijgen.

Als Moon meegaat in de auto gaat ze rustig op de achterbank liggen slapen. Ze wordt echter soms wel misselijk tijdens het autorijden.

Heeft u zin om met de verdere opvoeding van Moon aan de slag te gaan en kunt u haar een goed thuis bieden? Vul dan het adoptieformulier voor haar in!

 

[foogallery id=”14908″]