Miny (geadopteerd)

Daniela heeft Miny (7 jaar oud) met haar pup op straat gevonden. De pup heeft een baasje gekregen, moeder Miny wordt nu bij Daniela thuis liefdevol verzorgd. Daniela heeft zelf al teveel honden en ze heeft ons gevraagd een heel goed baasje voor kleine Miny te vinden.

Miny is een klein en tenger teefje. Kijk vooral eens naar de twee filmpjes waar ze zo ontzettend leuk opstaat! In huis gedraagt Miny zich heel goed, ze is een echt gezelschapshondje. Ze kan met de andere honden samenleven, maar ze gaat ze een beetje uit de weg en wil ook niet met ze spelen. Ze is liever in de buurt van haar verzorgster. We denken daarom dat het voor Miny het fijnste is als ze het enige hondje is bij haar nieuwe baasjes. Met katten is ook niet zo’n goed idee, daar jaagt ze achteraan!

Binnenkort wordt ze nagekeken door de dierenarts en helemaal klaar gemaakt voor de grote reis naar Nederland. We hopen dat als het zover is, iemand op haar staat te wachten om haar in de armen te sluiten. Eind augustus kan ze al reizen! Houdt voor updates en nieuwe foto’s en filmpjes de website in de gaten. Heeft u interesse in lieve kleine Miny? Neem dan vooral contact met ons op.

 

[foogallery id=”16902″]