Maggy (geadopteerd)

Kleine, maar warme mandjes gezocht voor drie dwergen!

Hoe schattig ze ook zijn, een cadeautje was het niet voor Daniela toen ze de drie kleine pups bij haar deur vond. Ze heeft al teveel honden in haar kleine opvang. Natuurlijk heeft ze de kleintjes niet aan hun lot overgelaten en hebben ze de benodigde zorg gekregen. Daniela heeft ons gevraagd om baasjes voor de pups te zoeken, zodat ze niet de hele koude winter in Roemenië hoeven te blijven. Uiteraard gaan wij ons best daarvoor doen!

De dierenarts heeft de geboortedatum van de pups, alledrie teefjes, op 3 september gezet. Ook hebben ze namen gekregen, Maybel, Maira en Maggy. Op een leeftijd van drie maanden waren ze nog maar 17 cm hoog, ze zullen echt klein blijven. Het zijn ondernemende, vrolijke en aanhankelijke pups. Maggy is iets minder brutaal dan haar zusjes, ze kijkt iets meer de kat uit de boom. Ze zijn niet gewend om in een huis te wonen, ze zullen nog veel moeten leren! In de tuin waar ze opgroeien zijn ook katten, dus daar zijn ze wel bekend mee.

De pups hebben alle entingen gehad, in januari kunnen ze reizen. We zoeken voor hen leuke families:

  • met genoeg tijd om de pup te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Maggy het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”22693″]