Lulu (geadopteerd)

‘A boy named Lulu’! Wat is hij knap, ruwharige Lulu met zijn bijzondere kleur. Is hij merle, red speckled, bruin sable? We weten het niet, maar hij is heel apart! Desondanks is hij de enige van het nest welke nu nog in Roemenië wacht op zijn eigen familie. Zijn drie broertjes hebben inmiddels hun eigen familie gevonden!

Lulu is met zijn broertjes gevonden bij het vuilnis door de dierenarts van één van onze rescuers. Waarschijnlijk waren ze daar gedumpt, helaas gebeurt dit in Roemenië vaak met ongewilde nestjes. De pups konden terecht bij onze rescuer, hier hebben ze alle zorg gekregen die een pup nodig heeft.

Lulu is vermoedelijk in januari geboren. Nu hij zeven maanden jong is, meet hij 42 cm. Hij zal nog wel wat groeien, maar groter dan een (kleine) middelmaat zal hij niet worden. Ondanks zijn slechte start in het leven is Lulu een speelse en lieve pup. Hij is volledig gevaccineerd, zijn koffertje gepakt. Nu nog zijn enkeltje geluk!

We zoeken voor Lulu een adoptant:

  • met genoeg tijd om Lulu te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Lulu het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op!

 

[foogallery id=”19489″]