Lola (geadopteerd)

Te bezoeken in Nederland!

Nieuw huisje gezocht voor Lola! Lola is een lieve teef van drie jaar oud. Ze woont alweer tweeëneenhalf jaar bij een gezin in Nederland. Helaas kan ze daar niet blijven, zodoende gaan we op zoek naar een nieuw fijn thuis voor Lola. Lola heeft bij haar familie veel geleerd. Gehoorzaamheid is veel met haar getraind en ze kent verschillende commando’s. Kijk maar eens naar het filmpje hoe braaf ze haar best doet! Lola is een baasgerichte hond en is het liefst bij haar mensen in de buurt. Mogelijk is dit de reden waarom ze het moeilijk vindt om helemaal alleen thuis te blijven.

Lola vindt het heerlijk om in een rustige omgeving te wandelen. Ze is nieuwsgierig en heeft veel belangstelling voor interessante luchtjes buiten. Ze loopt niet los, maar aan een lange lijn kan ze zich uitstekend vermaken. Lola is een energieke hond, wellicht vindt ze het ook leuk om samen met een baas te gaan hardlopen of eens lekker naast de fiets te rennen. In een drukke omgeving raakt Lola echter overprikkeld, verkeer en andere honden zijn spannend voor haar. Het gevolg is dat ze op straat uitvalt naar andere honden. Dit betekent niet dat Lola niet met andere honden kan. Ze gaat wekelijks naar de opvang waar ze het prima kan vinden met de andere honden.

In huis is Lola een rustige hond. Visite wordt vrolijk begroet, als het voor haar vreemde mensen zijn kijkt ze eerst even de kat uit de boom maar gaat vervolgens op eigen initiatief kennismaken.

We zoeken voor Lola een nieuw thuis in een rustige woonomgeving bij een liefdevol en ervaren baasje die ziet wat een prachtige en lieve hond Lola is.

 

[foogallery id=”16388″]