Linda (geadopteerd)

Warme mandjes gezocht voor lieve pups.

De pups zijn begin maart door Alina in een zak naast een vuilnisbak gevonden, het bleken zeven teefjes en één reutje. Natuurlijk kon Alina de stumperds niet aan hun lot overlaten. Dankzij haar goede zorgen zijn ze uitgegroeid tot vrolijke en ondernemende pups. De dierenarts schat dat ze begin februari zijn geboren en denkt dat ze uitgroeien uit tot een flinke middelmaat. Echter, omdat de ouders onbekend zijn weten we dat niet zeker.

In de Facebook groep van Alina, ‘Adopt one – save two :)’ staan heel erg veel filmpjes en foto’s van het hele nest, wellicht leuk om eens te kijken als u belangstelling heeft in één van deze pups. Het inentingsprogramma is opgestart, rond eind mei kunnen de pups reizen. We hopen dat we dan voor allemaal geweldige baasjes hebben gevonden!

Linda is een prachtig hondje om te zien. Ze kijkt in het begin even de kat uit de boom, maar als het ijs gebroken is blijkt ook zij een speelse en aanhankelijke pup. Op de onderstaande filmpjes is te zien hoe ze van aandacht geniet! Een leven als huishond is haar echter totaal onbekend. Daarom zoeken we voor haar een rustig thuis: geen kinderen onder de 12 jaar, weinig aanloop en een rustige woonomgeving met tuin. Haar toekomstige baasje heeft zich erin verdiept hoe je een rescuehond goed kan begeleiden, heeft geduld en geeft niet op als het tegenzit.

Vul bij interesse in Linda het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”19279″]