Lady

—Na een aantal hele fijne jaren te mogen genieten van alle liefde, aandacht en comfort in Nederland is Lady helaas overleden—

Lady is al eventjes in Nederland. Helaas moeten we voor Lady op zoek naar een nieuw thuis vanwege omstandigheden waar Lady helemaal niks aan kan doen, want Lady is gewoon een hele fijne hond, een aanhankelijke en lieve hond die graag in de buurt van haar baasje is.

We zoeken voor Lady een baasje met een zachte hand van opvoeden. Het is een slimme dame die haar best doet voor een lekker voertje. Ze kent dus ook al wat commando’s zoals zit, wachten, plaats maar ook een high five en pootje geven heeft ze in haar repertoire! Buiten is Lady rustig en loopt ze keurig zonder trekken naast aan de riem.

Andere honden zijn voor Lady al snel te druk. Rustige honden vindt ze prima, maar druktemakers maakt ze duidelijk dat ze geen zin heeft in een kennismaking. Daarom plaatsen we Lady het liefst ergens als hond alleen. Andere huisdieren zijn overigens wel oké, na even de kat uit de boom te hebben gekeken is ze inmiddels beste vriendjes met de kat des huizes geworden!

Bezoek in huis kan nog wat spannend zijn voor Lady, vooral als dat bezoek veel heen en weer loopt. Ze wil dan graag in haar eigen tempo rustig kennis kunnen maken.

Lady is gesteriliseerd, 55 cm hoog en ongeveer 7 jaar oud.

Lady houdt niet van drukte. Drukke honden, kinderen of veel bezoek is niets voor haar. Daarom zijn we voor haar op zoek naar een rustig thuis. Haar nieuwe baasje krijgt een geweldige kameraad aan Lady.

[foogallery id=”6975″]