Kormos (geadopteerd)

7-7-23 Kormos is de oudste bewoner, zowel in leeftijd als in de tijd die hij in de shelter verblijft. Inmiddels tweeëneenhalf jaar na een leven aan de ketting. Zou hij het geluk van een comfortabel thuis nog leren kennen? Kormos is een lief, aanhankelijk kereltje. Teveel drukte hoeft niet voor hem, maar hij is er toch graag bij. In zijn paspoort staat zijn geboortedatum op 4 juli 2013.

8-2-21 Kormos sleet zijn dagen aan een ketting. Toen zijn baas kwam te overlijden was er niemand die Kormos wilde hebben. De buren hebben hem naar de shelter gebracht. Gelukkig maar, want nu gaan wij op zoek naar een thuis waar hij niet meer aan de ketting hoeft. Bij de shelter omschrijven ze Kormos als een lieve en rustige hond die blij is met alle aandacht die hij krijgt. Op de foto’s lijkt hij misschien wat groter, maar met 40 cm hoogte is hij echt maar een klein middelmaatje. Hij is inmiddels gecastreerd en volledig ingeënt, helemaal klaar voor zijn enkeltje geluk.

Kormos is inmiddels 10 jaar oud en we gunnen hem nog hele mooie jaren bij een liefdevolle baas waar hij mag genieten van alle comfort van het leven in een huis.

 

[foogallery id=”14337″]