Jim (geadopteerd)

Jim is samen met zijn zusje Jody op straat gevonden in Roemenië. Waarschijnlijk is hij begin januari 2020 geboren. Hij is op zoek naar een leuke familie. Jim is nog erg verlegen en moet veel leren om een onbezorgde pup te worden, speels vrolijk en blij is het doel. Krijgt hij deze tijd van jou? Jim is te bezoeken in De Bilt en is ongeveer 50 cm hoog.

Wat het gastgezin zegt over Jim: Jim is een wat onzekere hond, al maakt hij wel sprongen vooruit. We zijn op zoek naar mensen die hem hier verder in gaan begeleiden. Hij is sociaal naar de andere honden in het gezin. Buiten is hij naar andere honden afwachtend. In huis is Jim een rustige kerel, en kan heel goed alleen thuis zijn (ook zonder andere honden).
Jim is inmiddels zindelijk. Voor Jim zou het fijn zijn als er al een andere hond aanwezig is waar hij zich aan op kan trekken. Jim heeft voor nu gewoon rust en regelmaat nodig. Vooral in het begin moet hij aan alles wennen. Het gastgezin denkt dat ook dat het voor Jim fijn is als er geen jonge kinderen aanwezig zijn. Dit is niet omdat hij niet lief is, maar hij is nu nog niet de knuffel hond die leuk is voor kinderen. Inmiddels gaat hij 2x per dag een half uurtje mee aan het bos en daar geniet hij erg van. Een tuin is voor hem ook fijn, zeker omdat de prikkels van de buitenwereld veel indruk op hem maken en het misschien wat veel wordt als hij direct vanuit een flat 4x per dag een rondje moet lopen. Jim is geen klant en klare huishond, maar wanneer u hem op de juiste manier begeleid en geduld op zak heeft, zult u er een leuke hond aan hebben.

[foogallery id=”11262″]