Hera (geadopteerd)

Lieve, zachte Hera is alweer enkele weken in Nederland in gastopvang. Ze doet het hartstikke goed. Een rustig meisje in huis. Ze vindt het erg leuk om te spelen met andere honden. Het zou dan ook heel leuk voor haar zijn als haar baasjes al een andere hond hebben. Niet noodzakelijk natuurlijk maar wel een voordeel. Ook omdat Hera buiten lopen nog een beetje spannend vindt zou een andere stabiele hond haar kunnen helpen. Het baasje van het gastgezin zegt dat Hera goed te motiveren is onderweg met beloningssnoepjes. Ze pakt snel op wat de bedoeling is. Ook geeft zij het netjes aan als ze naar buiten moet. Ze kan super goed met andere honden. Ook met katten gaat het goed. En ze is flink gegroeid.ruim 40 cm.

Hera woont nu op een boerderij en is nog geen andere honden buiten tegen gekomen, met honden binnenshuis speelt ze heel graag. Als ze alleen in huis is, is Hera rustig. Met andere honden in huis is ze erg speels en wil ze stoeien.
Ook met het kleinkind van 6 maanden heeft Hera geen enkel probleem. Ze is voorzichtig en lief. Omdat Hera nog niet loops geweest is, is zij nog niet gesteriliseerd. In de adoptie overeenkomst wordt dat verplicht gesteld tussen de eerste en tweede loopsheid.

Lieve leuke speelse Hera is geboren in een tuin van een verlaten huis, in Roemenië. Eind juni 2018.
Drie teefjes en 1 reutje hebben het gered dankzij de goede zorgen van hun moederhond Happy. 1 reutje en 1 teefje zijn elders ondergebracht in Roemenië. Een paar weken zijn de pus gebleven waar ze geboren zijn. In een tuin, bij een verlaten huis. Een lieve mevrouw gaf ze af en toe eten. Heel lief, maar ondanks het voer wat ze kregen was er maar een kleine kans dat ze de uitdagingen van het Roemeense straatleven gingen overleven. Kou, kans op verkeersongelukken, kans op vergiftigingen, kans op ziekten…….enz…pups horen niet op straat, niet in een tuin….verlaten en alleen. De dierenarts in de omgeving heeft de pups nu opgevangen en ingeënt. Ze zijn super sterk want het zijn nu heerlijke vrolijke hondjes geworden. De vader is zoals bijna altijd onbekend. De verwachting is dat de pups op volwassen leeftijd een schofthoogte tot 45 cm zullen hebben. Het blijft een verwachting en kunnen het niet op een paar centimeter nauwkeurig zeggen.

Hera is in Nederland sinds 25 november 2018 te bezoeken in Balkburg 🙂 Heeft u de kriebels om Hera te ontmoeten, laat het ons weten dan regelen wij een date.

[foogallery id=”802″]