Helga

Hilda, Helga en de pups Heidi en Hayo zijn met zijn vieren gevonden bij een verlaten huis. De vier zijn meegenomen door de vrijwilligers van Odorheiu. Hayo heeft zijn thuis al gevonden, de drie dames verblijven in de kleine shelter in Odorheiu.

Helga is een heel erg lieve hond. Ze is altijd daar te vinden waar de verzorgsters zijn, want Helga houdt enorm van aandacht en knuffelen. Ze wordt zelfs de liefste hond van de shelter genoemd!

Tijdens ons bezoek aan de shelter maken we ook kennis met Helga. Het fotograferen buiten de kennel was te spannend voor haar, er is nog niet geoefend met het aangelijnd wandelen. We besluiten dus om in de shelter foto’s van Helga te maken. Daar zien we dat ze in haar vertrouwde omgeving helemaal in haar element is. Er is geen spoortje van schuchterheid te bekennen. Er zijn veel vrijwilligers en wat familieleden aanwezig en Helga geniet met volle teugen. Ze gaat iedereen af om lekker te kroelen. Wat een schat van een hond.

Wat voor thuis zoeken we voor deze kroelkip die nog maar zo weinig van de wereld heeft gezien?
Haar toekomstige baasje moet in ieder geval weten hoe met angst bij een hond om te gaan en geduld hebben. Omdat het wandelen erg spannend zal zijn in het begin denken we aan een rustige woonomgeving en een tuin waar ze de eerste periode haar behoefte kan doen. Omdat ze zo ontzettend graag bij haar verzorgers in de buurt is, zal alleen blijven verstandig opgebouwd moeten worden.
We vragen wel wat, maar als Helga de kans krijgt om zich in haar eigen tempo te ontplooien, dan krijgt haar baasje een vriendin voor het leven.


Helga zoekt een fijn thuis ❤️

  • Geslacht: Teef
  • Formaat: 50 cm
  • Geboren: 2021
  • Geneutraliseerd: Ja
  • Verblijfplaats: Odorheiu,Roemenië
  • Katten: Kan getest worden
  • Temperament: Enorm aanhankelijk

Voor Helga zoeken we een leuke familie waar ze alle tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leefomgeving. Wij het vertrouwen dat Helga met een goede begeleiding een vriendin voor het leven wordt.

Algemene Informatie

Leestips en online informatie

De Roemeense hond

🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond