Gigi (geadopteerd)

Gigi is een heel erg mooi jong reutje. Hij is door Daniela in ’the middle of nowhere’ gevonden, op een afgelegen plek tussen twee dorpen in. Waarschijnlijk is de stumper daar gedumpt. Daniela heeft een foto en een filmpje op de vindplaats gemaakt, deze staan onder dit bericht.

De leeftijd van Gigi is door de dierenarts geschat op 6 à 7 maanden, dan zou hij in het najaar van 2022 geboren zijn. Hij is een typische mooie Roemeense mix, zijn kleur maakt hem daarbij heel bijzonder. Hij heeft geen staart, vermoedelijk is deze gecoupeerd. Qua hoogte is hij een middelmaatje. Gigi is aanhankelijk en kan het met iedereen goed vinden. Met de andere honden in de opvang gaat het ook prima. Echter als er gegeten wordt blijkt hij zijn voer te willen verdedigen. Om deze reden hopen we dat er snel een geschikt baasje is voor Gigi, Daniela heeft de zorg over veel honden en het is moeilijk voor haar om Gigi apart te laten eten.

We zoeken voor Gigi een geduldige adoptant

  • met genoeg tijd om Gigi te laten wennen aan de nieuwe leefomgeving en de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij interesse in Gigi het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”24058″]