Egon (geadopteerd)

Vrolijke alleskunner zoekt een actieve baas!

Bij onze rescuers in Harghita verblijft sinds het voorjaar 2022 deze knappe jonge reu, Egon. Hij is van straat gehaald, hoe hij daar terecht is gekomen kunnen we alleen naar raden.. Van zijn achtergrond is dus niets bekend. Inmiddels verblijft Egon alweer eventjes in de shelter, waar hij zich tot de clown van de groep heeft ontpopt. Egon is een ontzettend vrolijke, speelse en sociale knul. De verzorgsters doen hun best om Egon voor te bereiden op een leven als huishond en nemen hem regelmatig mee voor een wandeling. In het begin was dat spannend, maar hij geniet er nu enorm van. Hij loopt naast de fiets, gaat mee naar het terras, doet vrolijk mee in de hondenspeeltuin en ging op visite bij zijn verzorgster!

Volgens schatting is Egon eind 2020 geboren. Hij is 50 cm hoog en weegt 18 kg, een mooie middelmaat! Egon is gecastreerd en gevaccineerd. Nu nog een fijne familie vinden waarmee hij de wereld verder kan ontdekken en mag genieten van alle liefde en comfort van een echt thuis!

We zoeken voor Egon een adoptant:

  • met genoeg tijd om Egon te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Egon contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”19788″]