Ede (geadopteerd)

Te bezoeken in Nijmegen!

Deze mooie hond is Ede, een reu van 3,5 jaar oud. Hij is bij een opvanggezin waar hij is begonnen met het huishonden ABC. Hij is een goede leerling en leert iedere dag iets bij. Kijk daarvoor vooral ook naar het leuke filmpje wat in het opvanggezin is gemaakt.

Ede is een energieke en speelse hond. Mee naar buiten is geweldig en in zijn enthousiasme vergeet hij dan nog wel eens te luisteren. Andere honden zijn ook geweldig, daar speelt hij graag mee. Ede is superlief en blijft graag in de buurt van zijn opvangbaasjes. Ondanks zijn enthousiasme is zijn zelfvertrouwen nog niet zo groot en vindt hij het moeilijk om alleen te zijn. Hier wordt mee geoefend en hij maakt kleine stapjes.

Voor Ede zijn we op zoek naar baasjes waar voldoende tijd is om Ede in alle rust te laten wennen om eventjes alleen te zijn. Het zou fijn zijn als er al een stabiele hond aanwezig is, de ervaring is dat het alleen thuisblijven dan wat gemakkelijker gaat. Ede is erg actief, dus zijn nieuwe baasjes moeten wel van fijne lange wandelingen houden. Uiteraard pas als hij helemaal gewend is! Als er dan ook nog een tuin is waar hij lekker in kan spelen dan heeft Ede echt de jackpot gewonnen! En eerlijk gezegd.. wij denken dat deze baasjes met superlieve en vrolijke Ede ook de jackpot hebben!

 

[foogallery id=”13300″]