Dillon (geadopteerd)

Gezocht: adoptant met omheinde tuin of erf voor zachtaardige Dillon (55 cm). Hij is super happy als hij zijn baasje ziet, dol op andere honden en zindelijk. Dillon zoekt naar een stabiel plekje zonder al te veel prikkels zoals kleine kinderen. Een andere stabiele hond in huis is een must. Dillon is niet zo dol op wandelen want door zijn vreselijke verleden is hij bang van de halsband en gekke geluiden. De linker achterpoot van Dillon is sinds zijn geboorte en beetje scheef, mochten hier in de toekomst toch medische kosten voor moeten worden gemaakt dan zal Stichting Help en Hond deze betalen. Hij loopt en rent hier verder prima mee.

Zie jij zijn lieve kop? Dillon is 6 jaar oud en te bezoeken in NL. De adoptiebijdrage is € 200 euro in verband met zijn leeftijd.

Beschrijving van zijn opvanggezin: “Wanneer mijn opvang papa brood op tafel zet met schouder ham help ik hem stiekem wel van de ham af….dat brood laat ik voor hem staan. Mijn opvang moeder ben ik helemaal gek van. Wanneer zij van bed komt dans ik de hele kamer door en geef haar veel likjes, door de gladde vloer hier en mijn blijheid ben ik soms onhandig en knal mijn eigen water bak om. Ook wanneer zij naar de grote tuin gaat ren ik met haar mee, maar ook net zo hard weer mee naar binnen, ze is erg lief. Ook wanneer mijn opvang ouders weg gaan naar hun werk zwaai ik ze altijd uit bij het raam. Weet dat de opvang pappa na ongeveer 3-4 uur weer even thuis komt om mij in de tuin te laten plassen. Intussen ga ik op vrouwtje haar plek liggen en bewaak deze goed. Omdat ik lang alleen ben geweest heb ik wat moeite om mensen te vertrouwen, maar ik doe heel erg mijn best om te veranderen! Wat ik nog wel erg eng vind is de halsband om doen, maar dat gaat al steeds iets beter. Vermoedelijk heb ik een jeugdtrauma.

Het liefst ben ik bij mensen net als hier, lekker rustig met een hondenvriendje. Kleine kinderen heb ik niets mee en is ook niet leuk voor mij, veel te druk en nieuwsgierig. Verder vind ik het erg belangrijk dat jullie een afgesloten tuin hebben, omdat ik de halsband nog niet om wil. Te veel nieuwe mensen over de vloer vind ik ook niet tof, snap dan een heleboel niet en word dan nog onzekerder dan ik al ben. Ben een man, doe wel stoer, maar heb een klein hartje. Dus hebben jullie een mooie tuin waar ik lekker kan snuffelen en eventueel een rustig honden-vriendje, geduld en veel tijd voor mij ,dan zou ik graag kennis met jullie willen maken om te kijken of ik bij jullie wil komen wonen. 🙂 Dikke waakse blaf, Dillon. ”

[foogallery id=”1519″]