Danny

Danny liep op straat. Timea zag een fb-post over een leuke hond, die al 2 weken op straat liep. Stiekem hoopte ze dat hij terug naar huis zou gaan of dat iemand anders hem zou helpen, want haar shelter zit helemaal vol.
Maar ja, toen ze een keer ’s avonds in het donker naar de benzinepomp reed, zag ze een hond die op 3 poten liep. Natuurlijk stopte zij om naar de hond te kijken en het was Danny. Hij had pijn en een ontstoken poot. Ze nam hem mee naar huis. Alsof Danny wist dat zijn leven nu de goede wending neemt, sliep hij de hele nacht rustig door zonder ook maar een stap van zijn plekje te gaan. Timea is vol lof over zijn rustig en goed gedrag.
Danny ging naar de dierenarts en werd aan zijn poot behandeld.
Inmiddels is alles goed genezen en woont hij in de shelter van Timea. Zij heeft gelukkig een plekje vrij kunnen maken voor deze lieve en leuke hond, zodat hij niet meer op straat hoef te leven. Hij deelt zijn verblijf met drie andere honden en dit gaat uitstekend.
Hij vermaakt zich prima met de andere honden in de shelter. Maar een eigen plekje met een eigen zachte mand is natuurlijk veel fijner.

Foto’s en Video’s


Danny zoekt een fijn thuis ❤️

  • Formaat: ongeveer 45-50 cm / ca. 18-22 kg
  • Geboren: Juni 2023
  • Geneutraliseerd: nog niet
  • Verblijfplaats: Sovata, Roemenië
  • Katten: onbekend
  • Paarden: onbekend
  • Temperament: vriendelijk, sociaal, aanhankelijk, speels

We denken dat Danny zich kan ontwikkelen tot een fijne huishond met uw hulp! Hij doet het goed bij zijn opvangster in Roemenië. Dat neemt niet weg dat ook hij erg zal moeten wennen aan een nieuwe leefomgeving. Zijn nieuwe baasje is geduldig en zal hem hierbij goed begeleiden.

Heeft u serieuze interesse in Danny? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. Na ontvangst van het intakeformulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Algemene Informatie

Leestips en online informatie

De Roemeense hond

🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond