Charlie (geadopteerd)

Update 28/6!

Pupje Charlie is in Roemenië door een toerist gevonden. Aan het einde van de vakantie was er nog geen oplossing voor het hondje. Hoewel Daniela eigenlijk geen plek meer had, heeft ze Charlie toch maar in huis genomen. Daniela heeft onze hulp gevraagd om een lief baasje voor Charlie te vinden. Op deze manier blijft het voor haar mogelijk om honden in nood op te vangen!

Charlie is een aanhankelijk klein teefje. Ze gedraagt zich keurig bij Daniela in huis en kan al goed aan een riempje meelopen. Nieuwe mensen vindt ze een beetje spannend, maar als ze op eigen initiatief kennis mag maken is het al snel goed. Ze is angstig voor jonge kinderen. Voor katten heeft ze geen belangstelling. De dierenarts heeft haar geboortedatum op 10 februari van dit jaar gezet. De dierenarts denkt overigens dat Charlie een teckelkruising is, maar dat weten we natuurlijk niet zeker. Het inentingsprogramma is gestart, eind juni is zij klaar om te reizen.

Heeft u serieuze interesse in leuke Charlie en kunt u haar een geweldig thuis voor altijd geven? Vul dan vooral een adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”16586″]