Brenda (geadopteerd)

Brenda is samen met Csipke (ook op de website) buiten de bebouwde kom gevonden, waarschijnlijk waren ze gedumpt. Mogelijk is Csipke een nakomeling van Brenda, maar dat weten we niet zeker. Het duo is meegenomen naar de shelter in Harghita. Helaas bleek Brenda hoogdrachtig, het kon niet anders dan de pups geboren te laten worden. Eind mei is Brenda bevallen van een prachtig nestje pups. Dit zal ook haar laatste zijn, want haar sterilisatie is gepland. Hoe schattig ze ook zijn, er zijn veel teveel ongewenste pups in Roemenië.

Inmiddels zijn de pups oud genoeg om zonder de zorgen van de moeder te kunnen. Hoog tijd dus om voor Brenda op zoek te gaan naar een fijn thuis voor altijd! Brenda is een lieve en aanhankelijke dame. De dierenarts heeft haar leeftijd geschat op twee jaar, geboren in 2020. Haar hoogte is 40 cm, een klein middelmaatje. Mogelijk heeft Brenda ooit wel een baas gehad, maar het is in Roemenië gebruikelijk dat honden in de tuin worden gehouden. Van het leven in een huis zal ze dus nog veel moeten leren. Het wandelen aan de riem gaat nu redelijk, haar verzorgers zijn goed aan het oefenen.

We zoeken voor Brenda een adoptant:

  • met genoeg tijd om Brenda te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Brenda een adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op!

 

[foogallery id=”21012″]