Alu (geadopteerd)

In Nederland te bezoeken!

Alu is sinds 3 december in een gastgezin in Nederland. Hier blijkt ze een heel lief aanhankelijk hondje. Ze ligt graag bij je op schoot.
Ze kan goed opschieten met de andere honden in het gastgezin. In huis en de tuin voelt ze zich erg veilig maar daarbuiten vind ze het nog erg spannend. Het gastgezin probeert met hele kleine stapjes het wandelen op te bouwen. Ze kan prima mee in de auto.
Ook het alleen thuis zijn moet heel rustig opgebouwd worden want dit is lastig voor haar. Een hondenmaatje kan hier een steun in zijn voor haar.
Ze ziet er ruwharig uit maar het tegendeel is waar, ze is heel erg zacht. Alu is eind mei geboren, met haar 30 cm hoogte en 4 kilo zal ze een kleine hond blijven.

Haar achtergrond: Teefje Alu is één van de pups van Brenda, het teefje welke hoogdrachtig werd gevonden. De pups zijn eind mei in de kleine shelter in Harghita geboren. De vader is onbekend, maar het ziet er naar uit dat het kleine hondjes blijven. Ze hebben alle benodigde zorg gekregen en zijn veel bij de vrijwilligers in handen geweest. Ook hebben ze met de andere honden in de shelter kennisgemaakt. Ze zijn opgegroeid tot vrolijke, ondernemende pups. Ze zijn erg actief, Balto en Alu zijn de rustigste van het stel.

Alu verblijft bij een opvanggezin in Standdaarbuiten. Vul bij serieuze interesse in Alu het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”20974″]