Tilda


  • Geslacht: Teef
  • Formaat: Middelmaat
  • Geboren: Omstreeks augustus 2023
  • Geneutraliseerd: Nee ivm leeftijd
  • Verblijfplaats: Sovata, Roemenië
  • Katten: Onbekend
  • Temperament: Speels, sociaal

Leuke familie gezocht voor knap jong teefje!

Wij kunnen ons niet voorstellen dat iemand een hond aan de ketting legt, maar zelfs een pup? We hebben er geen woorden voor. Toch was dit de situatie voor kleine Tilda. Ze leefde bij Roemeense Roma’s in een armoedige tuin aan een korte ketting. We hebben er een foto van gekregen, je hart breekt..
Gelukkig bekommerde onze rescuer Timea zich om lieve Tilda. Ze heeft haar van de ketting gehaald en meegenomen naar een opvangadres. Hiermee is Tilda een miserabel en liefdeloos leven bespaard.

In de opvang lijkt Tilda weinig last te hebben van de vervelende periode in de tuin. Ze is een vrolijke en ondernemende jonge hond. Ze kan het uitstekend vinden met de andere honden in de opvang en richting haar verzorgers en ook voor bezoekers is ze een heerlijke allemansvriend.
De verwachting is dat Tilda uitgroeit tot een mooie middelmaat van max 50 cm. Haar ouders zijn onbekend, dus zeker weten doen we dit niet.

Behalve het bovenstaande weten we verder niets van de achtergrond van Tilda. Ze lijkt veel veerkracht te hebben, dus we verwachten dat ze een fijne kameraad kan worden bij een goede begeleiding. Vergis u echter niet in de verzorging en opvoeding van een puber. Dit is een hele klus.

Heeft u serieuze interesse in Tilda? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en Tilda een goede match zijn. Pups veranderen snel. Bij interesse in Tilda vragen we recente informatie en beeldmateriaal voor u op.Lees hier meer over de Roemeense hond